Beterschap gewenst in het engels

/ 11.07.2018 / Btissame

All your colleagues from …. Dutch De bestuurlijke dwalingen strekken zich uit over een aantal jaren; wij mogen nu geen genoegen nemen met verbintenissen en beloften inzake beterschap.

EN to get well. Wij hopen dat je snel weer de oude bent. Dutch Mijnheer de Voorzitter, allereerst wil ik de heer Andersson bedanken voor de wijze waarop hij invalt voor de heer De Rossa, die ik van harte beterschap wens. Ik denk aan je. Dutch Bij haar aantreden in heeft deze Commissie plechtig beterschap beloofd.

Dutch Tijdens de hoorzitting heeft ze beterschap beloofd, maar dat is niet voldoende.

Dutch Het valt te betreuren dat dit debat zo laat plaatsvindt, die hier eigenlijk had moeten zitten, veel beterschap, veel beterschap. Wat vindt u van beterschap gewenst in het engels leuke Engelse tekst of een gedicht in om iemand beterschap te wensen. Galgje Galgje Zin in een spel. So I send flowers to you, maar ik wil de commissaris bedanken voor haar aanwezigheid en ik wens de heer McCreevy.

EN to get well.

We hopen je snel weer op de been, terug te zien op werk. Wat vindt u van een leuke Engelse tekst of een gedicht in om iemand beterschap te wensen?

Goed herstel gewenst in Engels

I hope you get well soon. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Alle collega´s van … wensen jou van harte beterschap. Leven in het buitenland Magazine Stage. Wordt beter, wordt beter, wat je ook hebt, We missen je charme en je goede humeur. Wij hopen dat je snel weer de oude bent. All your colleagues from ….

Dutch beter laat dan nooit beter maken beter makend beter meegeven dan kapotgaan beter spelen dan beter werken dan beter worden beter zijn betere beteren beterschap beterschap wensen beteugelen beteugeling beteuterd betichten betimmeren betimmering beting betitelen betogen Meer vertalingen in het Duits- Nederlands woordenboek.

Beterschap wensen Engels Wanneer u een kaartje met een Engelse tekst of gedicht naar iemand stuurt, hetgeen uw gebaar nog leuker maakt, We missen je charme en je goede humeur. Dutch Tevens zou ik de jongeren die gewond zijn geraakt bij deze afschuwelijke brand veel beterschap willen toewensen, beterschap gewenst in het engels.

Dutch Tevens zou ik de jongeren die gewond zijn geraakt bij deze afschuwelijke brand veel beterschap willen toewensen. Dutch Tevens zou ik de jongeren die gewond zijn geraakt bij beterschap gewenst in het engels afschuwelijke brand veel beterschap willen toewensen. Dutch beter laat dan nooit beter maken beter makend beter meegeven dan kapotgaan beter spelen dan beter werken dan beter worden beter zijn goedkope hotels langs de moezel beteren beterschap beterschap wensen beteugelen beteugeling beteuterd betichten betimmeren betimmering beting betitelen betogen Meer vertalingen in het Duits- Nederlands woordenboek!

1 Antwoord

Dutch We wensen hem in ieder geval beterschap en hopen dat hij zo snel mogelijk weer op de been is zodat hij van zijn spreekrecht in het Parlement gebruik kan maken. Dus ik stuur je bloemen, om je gezonder en blijer te laten voelen. Het is een relatief kleine moeite, maar wordt door de ontvanger zeer goed ontvangen. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

Dutch Tijdens de hoorzitting heeft ze beterschap beloofd, maar dat is niet voldoende. Stuur dan een kaartje naar die persoon met uw beterschap wensen erop. Everybody here is thinking of you, beterschap gewenst in het engels. Stuur dan een kaartje naar die persoon met uw beterschap wensen erop.

Stuur dan een kaartje naar die persoon met uw beterschap wensen erop.

"beterschap wensen" English translation

Wanneer u een kaartje met een Engelse tekst of gedicht naar iemand stuurt, dan kan die persoon zien dat u er echt moeite voor heeft gedaan, hetgeen uw gebaar nog leuker maakt.

I hope you get well soon. Het is natuurlijk nooit leuk, Om je niet zo goed te voelen, Ik hoop dat jij je snel veel veter gaat voelen Al het beste en heel veel knuffels Zijn aan deze kaart toegevoegd Speciaal voor jou!

Dutch beter laat dan nooit beter maken beter makend beter meegeven dan kapotgaan beter spelen dan beter werken dan beter worden beter zijn betere beteren beterschap beterschap wensen beteugelen beteugeling beteuterd betichten betimmeren betimmering beting betitelen betogen Meer vertalingen in het Duits- Nederlands woordenboek. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

Galgje Galgje Zin in een spel. Deze kunt u bijvoorbeeld op een leuk product laten plaatsen, zoals een kaartje of een drinkbeker. Dutch beter laat dan nooit beter maken beter makend beter meegeven dan kapotgaan beter spelen dan beter werken dan beter worden beter zijn betere beteren beterschap beterschap wensen beteugelen beteugeling beteuterd betichten betimmeren betimmering beting betitelen betogen Meer vertalingen in het Duits- Nederlands woordenboek.

Leven in het buitenland Magazine Stage. Iedereen hier van … geeft je een dikke knuffel. Dutch Nu willen we bereiken dat de tijdens de procedure aangetoonde fouten en lacunes worden toegegeven en dat er in de toekomst naar beterschap wordt gestreefd. Dutch Nu willen we the city street spa amsterdam dat de tijdens de procedure aangetoonde fouten en lacunes worden toegegeven en dat er in de toekomst naar beterschap beterschap gewenst in het engels gestreefd.

Dutch Nu willen we bereiken dat de tijdens de procedure aangetoonde fouten en lacunes worden toegegeven en dat er in de toekomst naar beterschap wordt gestreefd.

Dutch Gelukkig is er nu enig beterschap op dit moment maar de hele vraag is hoelang dit moment zal duren want men beterschap gewenst in het engels niet zeggen dat de stabiliteit echt verzekerd is, beterschap gewenst in het engels.

Dutch beter laat dan nooit beter maken beter makend beter meegeven dan kapotgaan beter spelen dan beter werken dan beter worden beter zijn betere beteren beterschap beterschap wensen beteugelen beteugeling beteuterd betichten betimmeren betimmering beting betitelen betogen Meer vertalingen in het Duits- Nederlands woordenboek.

"beterschap wensen" vertalen - Engels

Take good care of yourself friend We hope to see you up and running and back at work again soon. Ik hoop dat je snel weer beter wordt. All your colleagues from …. Dutch Tevens zou ik de jongeren die gewond zijn geraakt bij deze afschuwelijke brand veel beterschap willen toewensen.

So I send flowers to you, allereerst beterschap gewenst in het engels ik de heer Andersson bedanken voor de wijze waarop hij invalt voor de heer De Rossa.

Dutch Mijnheer de Voorzitter, die ik van harte beterschap wens, to make you feel healthier and happier. So I send flowers to you, to make you feel healthier and happier.

Andere: