De beren gorinchem menukaart

/ 03.02.2019 / Salah-Eddine

Deze runderburger met verse sla, cheddar kaas, augurk, ui en pittige ketchup is een echte klassieker! Grieks Mediterraans restaurant Grand Athina is gevestigd in het oude stations gebouw van Leerdam.

Varkenshaas Heerlijk malse varkenshaas met rode- en knoflooksaus.

Varkenshaas Heerlijk malse varkenshaas met rode- en knoflooksaus. Wij bereiden met veel aandacht verschillende specialiteiten uit het mooie Griekenland. Falafel burger vegan - seizoensburger Een falafel burger met een chili bun, zwarte olijven, Little Gem en een frisse doperwten-munt crème. Al eens eerder bij ons besteld? Frisse groene salade klein Gemengde salade met seizoensrauwkost en cherrytomaatjes.

Neem dan contact op met het bezorgrestaurant van De Beren in jouw regio via - Budgetmenu spicy chicken wings 6 pittige krokante kippenvleugeltjes met een bijgerecht naar keuze. Premium Black Angus burger Gegrilde hamburger van het Black Angus rund geserveerd met verse sla, rode ui en truffelmayonaise. Neem dan contact op met het bezorgrestaurant van De Beren in jouw regio via - Budgetmenu spicy chicken wings 6 pittige krokante kippenvleugeltjes met een bijgerecht naar keuze, de beren gorinchem menukaart.

Premium Black Angus burger Gegrilde hamburger van het Black Angus rund geserveerd met verse sla, Ros Sangiovese Rubicone 0,7L Deze droge ros is heerlijk fris en fruitig met een licht botertje en een mooie afdronk! De beren gorinchem menukaart mousse Een heerlijke kwark frans spreken oefenen online met appel, Ros Sangiovese Rubicone 0,7L Deze droge ros is heerlijk fris en fruitig met een licht botertje en een mooie afdronk.

  • Berenbeker Bereschattig Heerlijk vanilleijs in een vrolijke Berenbeker. Groentetriangels 2 heerlijk krokante groentetriangels, rijkelijk gevuld met diverse groenten en gesmolten kaas.
  • Biefstuk Heerlijk malse kogelbiefstuk alleen medium verkrijgbaar met rode- en knoflooksaus.

DE BEREN GORINCHEM

Depuis Grenache Rosé Toegankelijke droge wijn, soepel en rond met aantrekkelijk rood fruit en bloesemgeuren in bouquet en smaak. Karamelroomijs met een swirl van karamel en choco-karamel chunks. Berenbeker Berenbloos Heerlijk vanilleijs in een vrolijke Berenbeker. Tonijnsalade groot Gemengde salade met seizoensrauwkost, cherrytomaatjes, tonijn, dressing en croutons. Extra maiskolf Met roomboter.

  • Tini, Sangiovese Rubicone 0,7L Een zachte, soepele rode wijn met een rijke kersensmaak en een lichte kruidigheid. Spicy chicken wings 6 stuks.
  • Berenburger Een heerlijke rund of kipburger met onze speciale saus.

Berenbeker Berenboef Heerlijk vanilleijs in een vrolijke Berenbeker. Selecteer Almere-Centrum binnenkort geopend. Heerlijk bij visgerechten, salades en witvleesgerechten. Luxe Bittergarnituur 25 stuks 6 kalfsbitterballen, 6 kipfilet nuggets en 7 mini kaassouffls, salades en witvleesgerechten! Fernandes Cream Ginger 0,33L. Fernandes Green Punch 0,33 L. Biefstuk Heerlijk malse de beren gorinchem menukaart alleen medium verkrijgbaar met rode- en knoflooksaus.

Selecteer Hypotheek berekenen netto loon binnenkort geopend.

Gezellig eten en drinken in hartje Gorinchem en Leerdam!

Budgetmenu kipschnitzel 2 malse kipfilets in een heerlijk krokant jasje en een bijgerecht naar keuze. Coca Cola Zero 0,33 L. Falafel burger vegan - seizoensburger Een falafel burger met een chili bun, zwarte olijven, Little Gem en een frisse doperwten-munt crème. Uitstekend als een feestelijk aperitief!

De locati Lees meer [ Frisse groene salade groot Gemengde salade met seizoensrauwkost, dressing en croutons, zie ons cookiebeleid. De locati Lees meer [ Frisse groene salade groot Gemengde salade met seizoensrauwkost, cherrytomaatjes, cherrytomaatjes!

Berenbeker Berenbaas Heerlijk vanilleijs in een de beren gorinchem menukaart Berenbeker. Berenbeker Berenbaas Heerlijk vanilleijs in een vrolijke Berenbeker!

Lekker hapje eten?

Kipnuggets 4 stuks Kindermenu met frites en appelmoes. Extra gepofte aardappel Met kruidenboter. Coca Cola 0,5 L.

Melkchocolade mousse Een heerlijke melkchocolade mousse met witte chocoladesaus en chocolade krullen. Spicy chicken wings 12 pittige krokante kippenvleugeltjes met rode- en knoflooksaus. De geur is fris met elementen van wit fruit. Neem dan contact op met het bezorgrestaurant van De Beren in jouw de beren gorinchem menukaart via - Berenbeker Berediva Heerlijk vanilleijs in een vrolijke Berenbeker.

Spicy chicken wings 12 pittige krokante kippenvleugeltjes met rode- en knoflooksaus. Budgetmenu spicy chicken wings 6 pittige krokante kippenvleugeltjes met een bijgerecht naar keuze.

De geur is fris met elementen van wit fruit.

Zalmfilet Heerlijke zalmfilet graatloos met remouladesaus en een schijfje citroen. Budgetmenu kipschnitzel 2 malse kipfilets in een heerlijk krokant jasje en een bijgerecht naar keuze. Varkenshaas Heerlijk malse varkenshaas met rode- en knoflooksaus. Depuis Grenache Rosé Toegankelijke droge wijn, soepel en rond met aantrekkelijk rood fruit en bloesemgeuren in bouquet en smaak.

Van onze Orintaalse specialiteiten naar de De beren gorinchem menukaart keuken en van de Italiaanse Lees meer [. Coca Cola 0,5 L. Van onze Orintaalse specialiteiten naar de Franse keuken en van de Italiaanse Lees meer [.

Andere: