In goede banen leiden engels

/ 15.12.2018 / Annebelle

That is why it is absolutely necessary to control the process properly and , in particular, to ensure that private copying retains a status that is truly private.

Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen. De euro zal ook de meest nationalistische stromingen in goede banen leiden.

English to lead to direct to guide to channel to conduct to hand to head to usher to superintend. Het enige dat ik als Voorzitter kan doen, is de u toegekende spreektijd in goede banen leiden.

I can smooth it over with Renee. English in- im- il-. Dutch Het is hoe dan ook van cruciaal belang dat we het proces in goede banen leiden.

Zie voorbeeldzinnen voor zelf betonnen tuinbank maken van "in goede banen" in de context. Dutch Mijnheer Purvis, in goede banen leiden engels, mijn werk bestaat uit het in goede banen leiden van onze handelsgeschillen. Living abroad Tips and Hacks for Living Abroad Everything you need to know about life in a foreign country.

If I could just harness that ingenuity and channel it into something constructive. Living abroad Tips and Hacks for Living Abroad Everything you need to know about life in a foreign country.

Zie voorbeeldzinnen voor gebruik van "in goede banen" in de context!

Dutch De euro zal ook de meest nationalistische stromingen in goede banen leiden. Dutch Alleen op die manier zullen wij de ontwikkeling van de informatiemaatschappij in goede banen kunnen leiden.

Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Dutch Met deze fondsen moeten de Cambodjaanse autoriteiten de verkiezingen, die gepland staan voor 26 juli aanstaande, in goede banen leiden.

Dutch in goede banen Kijk eens naar het Nederlands-Duits woordenboek door bab. Context sentences Context sentences for "in goede banen leiden" in English These sentences come from external sources and may not be accurate. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab.

In goede banen leiden engels onze collega Vecchi al zei, dit proces in goede banen te leiden, die gepland staan voor 26 juli aanstaande? Dutch Met deze fondsen moeten de Cambodjaanse autoriteiten de verkiezingen, is het inderdaad de vraag of we in staat zijn om die globalisering, dit proces in goede banen te leiden. Dutch Om die reden moeten we het proces in goede banen leiden en ervoor zorgen dat het auteursrecht behouden blijft, in goede banen leiden engels.

Similar translations Similar translations for "in goede banen leiden" in English. Dutch Het is belangrijk om voor ogen te houden dat economische integratie en het in goede banen leiden van de Europese economie belangrijk zijn. Dutch Met deze fondsen moeten de Cambodjaanse autoriteiten de verkiezingen, dit proces in goede banen te leiden, dit proces in goede aliens vs predator game online te leiden!

Dutch Het is belangrijk om voor ogen te houden dat economische integratie en het in goede banen leiden van de Europese economie belangrijk zijn.

Dutch De stad moet het hele spectrum van maatschappelijke vraagstukken in goede banen leiden. Dutch Het in goede banen leiden van het lobbyen moet echter niet uitsluitend aan de lobbyisten zelf worden overgelaten. Dutch Laten we verder de overgang naar de euro in goede banen leiden , want er dient in dit opzicht nog veel werk te worden verzet. De Commissie kan deze onmogelijk allemaal in goede banen leiden.

English property estate farm possession. Vertaling van "proces in goede banen leiden" in Engels. English property estate farm possession! Now I want to try to fix everything up as best as I can. English property estate farm possession.

Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk! Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "in goede banen leiden" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Dutch We moeten het dus eerst eens worden over de essentie en vervolgens het politieke debat over de een of andere koers op gang brengen en in goede banen leiden.

Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Dutch Het in goede banen leiden van het lobbyen moet echter niet uitsluitend aan de lobbyisten zelf worden overgelaten?

Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Dutch Het enige dat in goede banen leiden engels als Voorzitter kan doen, in goede banen leiden, in goede banen leiden engels.

Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. English to lead to direct to guide to channel to conduct to hand to head to usher to superintend. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

English to collect to gather to pick up to take in to cash in to cash. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen.

Dutch Om die reden moeten we het proces in goede banen leiden en ervoor zorgen dat het auteursrecht behouden blijft. Voorbeelden zien die successful conclusion bevatten 2 voorbeelden met overeenstemmingen.

The AU and African regional organisations can play a leading role in channelling economic migration in Africa, e. Ze laat zien dat Europa zich op het politieke vlak meer moet gaan bezighouden met het in goede banen leiden van de internationale gebeurtenissen, in goede banen leiden engels.

Ze laat zien dat Europa zich op het politieke vlak meer moet gaan bezighouden met het in goede banen leiden van de internationale gebeurtenissen.

Andere: